Od Istre do Boke Kotorske

Od Slavonije do Dalmacije

Od Međimurja do Srijema

Od Zagorja do Sandžaka

NEZAVISNA DRŽAVA HRVATSKA

Srpski genetičari : Srbi su genetski Turci!

Srpski genetičari iz Instituta Vinča u Univerziteti Begorad su biokemijski potvrdili 49% turskog haplotipa HG-2 u genetici Srba!

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Povijest : šerijatsko sudstvo u N.D.H. :

Gotovo nepoznata je činjenica da je u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj postojalo šerijatsko sudstvo!

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Navodni anti-hrvatski natpis u Magdeburgu :

Otkrivamo jugo-srpsku laž o navodnim anti-hrvatskim natpisu "Neka nas Bog čuva od gladi, kuge i Hrvata" za kojeg ti lažljivci tvrde da stoji na protestantskoj katedrali u njemačkom gradu Magdeburgu!

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Četnici koji su priznavali N.D.H.!

Mislili ste da su se četnici uvijek borili protiv Nezavisne Države Hrvatske? Ne! Bilo je i četnika koji su priznavali Nezavisnu Državu Hrvatsku!

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Vjekovne laži Sprkske Pravoslavne Crkve!

”U lažima su duge brade!”

A tko laže taj i krade. Ne kaže se badava : “Nema nitko što Srbin imade, pogotovo kad od Hrvata jezik, povijest i teritorije ukrade”.

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Kraljevina Hrvatska, Slavonija i Dalmacija :

Velikosrpski "istoričari" taje da je Srbija na Berlinskom  kongresu 1878. godine postala samostalna a tek 1882 kraljevina, to znaći 137. godina nakon Kraljevine Dalmacije, Hrvatske i Slavonije.

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Boka Kotorska i N.D.H. :

Kapitulacijom Italije, koja je dogodila 8. rujna 1943. godine, sva područja koja je Italija pripojila su trebale biti vraćena Nezavisnoj Državi Hrvatskoj. Na temelju zakona od 20. lipnja 1944. godine uspostavljena je Velika župa Dubrava, koja je uključivala i Bokokotorski zaljev s mjestom Sutomore, područja koja su bila kontrolirana nakon kapitulacije Italije prvo od Nijemaca.

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Hrvatska Sarasvati civilizacija!

Hrvatska Sarasvati civilizacija na granici danšnjeg Pakistana i Indije i hrvatska božica Sarasvati koja je stvorila prvog hHvata s imenom “Mani”.

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Valuta Nezavisne Države Hrvatske : Kuna.

Naziv Kuna za trajnu hrvatsku valutu odabran je zbog značajne uloge kunina krzna u hrvatskoj monetarnoj i fiskalnoj povijesti. Lik kune nalazio se od prve polovine 13. stoljeća pa gotovo do kraja 14. stoljeća na hrvatskom kovanom novcu zvanom Banovac.

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Obrana Odžaka :

Bitka za Odžak je posljednja bitka koju su na prostoru Nezavisne Države Hrvatske organizirano vodile oružane snage Nezavisne Države Hrvatske protiv okupatorske Jugoslavenske armije. Kad je već Berlin pao se je u Odžaku još uvijek borilo za Nezavisnu Državu Hrvatsku!

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Zabranjena hrvatska povijest : Harauvatija.

Kad je presušila velika rijeka Sarasvati su se stari Hrvati preselili na današnje područje Afganistana i stvorili državu Harauvatiju. Glavni grad Harauvatije bio je nedaleko od današnjeg Kandahara.

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Srpska laž o “srpskim” prezimenima :

Tek 1851. godine je srpski knez Aleksandar I. Karađorđević državnim ukazom naredio Srbima da moraju kao i svi civilizirani Evropski narodi uzeti stalna prezimena. Pročitajte sami šta su debelo slagali :

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Jugo-komunistički genocid nad Hrvatima :

Jugo-komunistički i u partizane preobućeni četnički okupator N.D.H. je uz pomoč domaći izdajnika pobio 500.000 Hrvata i razkomadao domovinu.

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Srpski genocid nad Hrvatima :

I prva i druga Jugoslavija su bile tamnica i grobnica za Hrvate – a to domaće crvene izdajice ignoriraju.

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Srbi kradu povijest hrvatski teritorija :

”Tko laže taj i krade”! Srbi kradu povijest hrvatski državica unutar Crvene Hrvatske [ DUKLJE ],
[ PAGANIJE ], [ ZAHUMLJA ] i [ TRAVUNJE ].

 

 

Ustaše su nastale već 1868. godine!

Mislili ste da je Poglavnik dr. Ante Pavelić uspostavio Ustaše? Ne! Već 1868. godine su u Austro-Ugarskoj osnovane pučko-ustaške jedinice u kojima je bilo i dosta Srba.

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Marija Oršić, hrv. članica Vril organizacije :

Jedna od najvažniji članica njemačke Vril organizacije je bila Marija Oršić. Vril organizacija se je bavila vanzemaljskim temama i letilicama a predpostavlja se da su članovi otišli sa tim letilicama na Aldebaran.

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Napoleon o Hrvatima :

Napoleon je 1812. godine u Moskvi rekao : “Hrvati to su najbolji vojnici svijeta. Kad bih imao samo 100.000 Hrvata, osvojio bih čitav svijet“.

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Zabranjena povijest Hrvata : Chorasmia.

Chorasmija je bila klasična satrapija u okviru ranoga Perzijskog carstva Ahemenida, pa kasnije neovisno kraljevstvo koje je obuhvaćalo većinu današnjeg Uzbekistana uz rijeku Amu-Darja, s glavnim povijesnim središtem u plodnoj delti Amu-Darya na jugu Aralskog mora. Arheonalazi pokazuju kako postoje ostatci pradavnih sustava za navodnjavanje koji datiraju iz 5. tisućljeća pr.Kr.

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Njemačko-Hrvatska pukovnija i divizije :

N.D.H.je imala jednu njemačko-hrvatske Wehrmacht pukovniju : [ 369 Pojačana pukovnija ] te tri njemačko-hrvatske Wehrmacht divizije : [ Plava divizija ],
[ Vražja divizija ] i
[ Tigar divizija ].
Isto su postojale tri legije : [ Pomorska legija ],
[ Zrakoplovna legija ] te [ Protuzrakoplovna legija ].

 

 

Ustaše Crnogorca Sekule Drljevića :

Prijatelj Poglavnika dr. Ante Pavelića, Crnogorac dr. Sekula Drljević, koji je zagovarao povijesnu činjenicu da su Crnogorci nastali od hrvatski Dukljanina je 1945 godine uspio uspostaviti Crnogorsku Narodnu Vojsku, vojsku slobodne Crne Gore koju je priznavala N.D.H..

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Sonja Biserko : cijela srpska povijest je laž!

Srpkinja Sonja Biserko, osnivačica i predsjednica Helsinškog odbora za ljudska prava u Srbiji o svojim bezpovijesnim Srbima : “Cijela srpska povijest je laž!”

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Hrvati pobjedili na Kosovskom polju!

Hrvati pobjedili u bitci na Kosovskom polju a nesposobni Srbi kasnije izgubili i stvorili mit o svom porazu!

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Skandal : Srbi ukrali grb i dvoglavnog orla!

Otkrivamo skandal : Srbi ukrali svoj grb i dvog dvoglavnog orla od bizantske obitelji Palaiologos i lažu da se taj “srpski” grb nalazi u gradu Dresdenu!

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Sandžak u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj :

Jugo-srpski “istoričari” se boje povijesti : kriju povijest Sandžaka u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj!

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

1.024.000 više Srba a 1.230.000 manje Hrvata!

Jugos-srpske brojke dokazuju tko je zbilja žrtva u II. Svijetskom Ratu : prema popisu 1931 i 1948 je bilo
1.024.000 Srba više a 1.230.000 Hrvata manje!
 ... U lažima su duge brade!

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

10 srpski generala u vojsci N.D.H!

To jugo-srpski i bradato-srpski “istoričari”  taje : u vojsci Nezavisne Države Hrvatske su bili 28 židovska generala i 10 generala srpske nacionalnosti!

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Nezavisna Država Hrvatska je bila kraljevina!

Malo je poznato da je Nezavisna Država Hrvatska prve dvije godine bila kraljevina sa kraljem Tomislavom II. čija je titula bila “Kralj Nezavisne Države Hrvatske, princ Bosne i Hercegovine, vojvoda Dalmacije, Tuzle i Knina, vojvoda od Spoleta i od Aoste”.

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Jugo-srpska laž o “srpskim” jeziku :

Istaknuta srpska orijentalistica Olga Zirojević :“Može se reći da je srpski mješavina hrvatskog dialekta koje se je govorio u najjužnijem dijelu Crvene Hrvatske (Duklji i Sandžaku) te turskog jezika.”

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Jeste znali : postoje hrvatski Indijanci!

Prema kazivanju starih Dubrovčana, oko 1540. godine iz Dubrovnika su za Ameriku isplovila dva broda.

Pred današnjom Sjevernoj Karolini, na otoku Roanok su brodovi potonuli i preživjeli su se spasili i pomješali sa tamošnjim indijancima za koje se od tada znalo pod imenom "Croat(o)an".

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Staro-hrvatske države :

Dali ste ikad čuli za starohrvatske drzave [ Hurwurdu ],
[ Hurrwuhe-Mitanni ], [ Urartu ] i [ Huritsko kraljevstvo ] između današnjeg Kurdistana i Afganistana ?

 

 

Totalni poraz četnika na Ljevča polju!

Bitka na Lijevča polju je sukob koji se odigravao od 30. ožujka do 8. travnja 1945. između Hrvatskih oružanih snaga i četnika; nedaleko Banja Luke. Bitka je završena potpunim porazom četnika. Nakon 2. Svjetskog Rata četnički emigranti su ju nazivali "drugim Kosovom".

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Prvo bijelo ili prvo crveno polje u grbu?

Dokazivamo da se je prvo bijelo polje u hrvatskim grbu koristilo stoljećima prije Nezavisne Države Hrvatske ali i da se je i NDH koristilo i prvo crveno polje kao i prvo bijelo polje u okupatorskoj Kraljevini Jugoslaviji i uz okupatorskoj komunističkoj Jugoslaviji.

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Genetika Hrvata :

Za Hrvate se znade prema indijskoj svetoj knjigi “Rig-Veda” čak 12.700 prije Krista a sa takozvane Srbe jedva 1.000 godina. Da su Srbi genetski Turci a da Hrvati nemaju ništa sa Srbima dokaziva i genetika.

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Srbi koriste slike Auschwitza za Jasenovac :

Skandal nad skandalima : jugo-srpski i četničiko-srpski lažovi i mitomani koriste slike Auschwitza i stalinovog terora nad Ukrajincima za navodne ustaške zloćine u radnim logoru Jasenovcu.

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Tko je zbilja bio zločinac J. B. Tito?

Tko je bio zbilja navodni Josip Broz Tito : Joshua Ambroz Mayer ili Walter Weiss? Čak je i CIA znao da on nije bio domaći crveni izdanjnik iz Kumrovca!

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Zašto Hrvatska nije na takozvanom “Balkanu” :

Hrvatska nije niti sa odcijepljenim teritorijama na takozvanim “Balkanu”!

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Od Hrvata u Jasenovcu napravili Rome!

Dokaz ne laže :  u Jasenovcu su domaći crveni izdajnici i u partizane preobućeni četnici pravili od hrvatski žrtava Rome!

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Otkrivena laž da su Srbi nastali od Sorba!

Velikosrpski "istoričari" tvrde da su Srbi nastali od Sorba (ili nekad i obrnuto)! Otkrivamo tu za Srbe sramotnu laž i dokazivamo da Sorbi nemaju niti genetski, vjerski niti veksiloški nešto sa Srbima a nebi ih niti razumjeli!

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Njemačka Narodna Skupina : Einsatzstaffel.

Einsatzstaffel der Deutschen Mannschaft (ES) bila je oružana postrojba njemačke manjine u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj.


[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Crvena, Bijela i Karpatska Hrvatska :

Sve o Crvenoj, Bijeloj i Karpatskoj Hrvatskoj, gradu Stiljsko, tanajskim pločama i gotsko-hrvatskim boju na rijeci Erax te Hutsula kao potomaka Bijeli Hrvata.

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Dali ste čuli o “Turskoj Hrvatskoj” ?

Turska Hrvatska je ime za tursko okupirane krajeve srednjovjekovne hrvatske države koji danas obuhvaćaju prostor cjelokupne zapadne Bosne pod nazivom Bosanska Krajina i Cazinska krajina. Prostor Turske Hrvatske obuhvaća tlo između rijeke Vrbas na istoku (grad Jajce, Banja Luka), zatim na sjeveru prostor južno od rijeke Save, i sve do planine Dinare na jugu, graničeći prema zapadu sa današnjim granicama Hrvatske.

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Znakovlje i odlikovanja Nez. Drž. Hrvatske :

U Nezavisnoj Državi Hrvatskoj osnovano je nekoliko odlikovanja i znakovlja. Odlikovanja NDH vrlo su lijepo oblikovana i izvrsne izradbe. Odlikovanja NDH izrađivana su od 1942. u zagrebačkoj kovnici "Braća Knaus" (bivši "Griesbach & Knaus"), te u radionici Teodora Krivaka u Varaždinu (bivši "Sorlini").

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

1. Kozačka divizija u Nez. Drž. Hrvatskoj :

1. Kozačka konjanička divizija je utemeljena u ljeti 1943. godine. Druga 2. Kozačka konjička divizija  formirana je u studenom 1944. godine. Snaga borbe svih kozačkih jedinica bila je na kraju rata oko 25.000 ljudi koji su se koristili u N.D.H. protiv partizanskih bandita.

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Rukavine : potomci vladara Velike Hrvatske!

Rukavine su potomci zadnjeg vladara Velike Hrvatske u današnjoj Ukrajini, Poljskoj i Slovačkoj i imali bi najveće šanse kad bi se danas birao kralj Hrvatske!

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Patrijarh : “Vi Srbi živite 800 godina u lažima!”

Patrijarh Bartolomej poručio Srbima : “Vi Srbi živite već 800 godina u lažima!”

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Dosta laži : nije Poglavnik prodao Dalmaciju!

Kraljevina Jugoslavja je 1922 talijanima poklonila Istru, gradove Rijeku i Zadar te otoke Cres, Lošinj, Lastovo i Palagruža a ne Poglavnik Dr. Ante Pavelić!

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Srbi ubili 80.000 Židova i prepisali žrtve N.D.H.!

Srbi taje činjenicu da su pobili 80.000 Židova i jedan dio Roma i prepisali te žrtve Nezavisnoj Državi Hrvatskoj!

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Istina : N.D.H. je spašavala Židove!

Totalni poraz jugo-srpski “istoričara” : čak i židovski povijestničari kao profesorica dr. Hannah Arendt ili doktorica Eshter Gitman trvrde : u N.D.H. su spašavali Židove!

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Četnički zloćini u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj!

U ministarskoj knjigi iz 1942. godine se dokumentiraju četnički i partizanski zloćini koji su počeli tri dana nakon proglašenja Nezavisne Države Hrvatske.

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

N.D.H. nije kapitulirala i postoji još uvijek!

Ovo vam jugo-srpski i bradati “istoričari” taje : Nezavisna Država Hrvatska nije - kao naprimjer III. Reich - pred okupatorima N.D.H. (partizanima i u partizane preobućenim četnicima) kapitulira i zato pravno postoji još i danas!

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Međimurje u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj :

Tri dana prije službenog proglašenja Nezavisne Države Hrvatske 10. travnja 1941. godine, ljekar Košak je proglasio u Čakovcu Nezavisnu Državu Hrvatsku 7. travnja i dobio je ovlasti nad Međimurjem.

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Jugo-srpksi progon Iranista.

Prof. dr. Mikoci je u svojoj disertaciji već 1797. godine pisao o iranskom podrijetlu Hrvata.

Jugo-srpski zločinci i domaći izdajnici su u Kraljevini Jugoslaviji proganjali i ubijali znanstvenike koji su sirili istinu o podrijetlu Hrvata kao dr. Milan Šufflay, dr. Kerubin Šegvić, dr. Ivo Pilar, prof. Mitjel Yošamya i mnogi drugi!

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Njemačka vojnička udruga “Handžar” :

U Njemačkoj se je poslje rata osnovala vojnička udruga “Handschar”, koja je izdala 80 setova poštanski markica koje se ne nalaze u niti jednim filatelističkim katalogu!

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Obrana Fazlagića Kule :

Kad su čuli za četničke pokolje, Kuljani su već godine 1941. osnovali svoju seljačku vojnicu, miliciju, koja je u slučaju potrebe brojila i 800 momaka i obranili Fazlagića Kulu iste godine od četnika i 1945 od partizana i u partizane preobučeni četnika.

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Velikaya Horvatiya u Ukrajini, Poljskoj i Slovačkoj :

Šok za Veliko-Srbe i domaće bezpovijesne "istoričare" : ruski profesor Mayorov dokazuje postojanje Velike Hrvatske (“Velikaya Horvatiya”) u Ukrajini, Poljskoj i Slovačkoj.


[ PROČITAJ VIŠE ]

 

O Hrvatima i takozvanim Srbima :

1172. piše Helmold von Bosau nakon svojega putovanja Balkanom : “… zovu se Servi, đavolovi sinovi, bez jarma Božjega, obslužitelji svih prljavština, koji na svojim mjestima na zvjerski način žive, divljiji od životinja.”

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Srpska laž o “srpskim” vladarima :

Totalni poraz za takozvane jugo-srpske i četničko-srpske “istoričare” : možemo dokazati da navodni srpski vladari nisu bili Srbi nego su kao ne-Srbi samo vladali nad takozvanim Srbima.

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

“Bošnjaci” su Hrvati muslimanske vjere!

Genetika je potvrdila što su hrvatski Muslimani iz Bosne i Sandžaka uvijek znali ali u 90tim godinama prošleg stojeća zaboravili : oni su genetski Hrvati!

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Otktivena jugo-srpska laž o hrvatskoj Glagoljici!

Znanstvenici tvrde :
Glagoljica starija od Čirilice!

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Homo balkanicus primitivus protiv Hrvata :

Svake godine naši “kršćani” se bune protiv Halloweena a neznaju o poganstvu u svojoj kršćanskoj vjeri!
Da malo neš
to nauće :

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Muslimanske milicije u N.D.H. :

Dali ste ikad čuli o muslimanskim milicijama u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj : muslimanka milicija u Foči, u Goraždu, milicije Salke Ćatića, milicije hrvatski muslimana u Sandžaku, Huskina legija i Hadžiefendić legija?

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Jugo-srpski zločin nad Nijemcima u N.D.H. :

Od 180.000 etnički Nijemaca u N.D.H. je komunistički okupator Nezavisne Države Hrvatske protjerao ili ubio
170.000 Nijemaca.


[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Srbi odgovorni za 17 milijuna žrtava!

Dualna austro-ugarska monarhija se je trebala preurediti u trialnu pa su Srbi izvršili sramotni atentat u Sarajevu.


[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Hrvatske SS divizije i pukovnije :

Nezavisna Država Hrvatska je imala tri SS divizije :
[ Princ Eugen ], [ Handžar ] i [ Kama ].
U hrvatskom Sandzaku je postojala i
[ SS pukovnija “Sandžak” ] kojom je 1945te zapovijedao Vjekoslav “Maks” Luburić u Sarajevu.
Postojale su i njemačko-hrvatske redarstevene divizije :
[ Njemačko-Hrvatsko Redarstvo ].


 

 

Nepoznata filatelija Nez. Drž. Hrvatske :

U katastrofalnim Michel katalogu - ali i svim drugima - nema poštanski markica talijanke okupacije otoka Ugljana, partizanske okupacije otoka Lastova, izdanje za priključenje Sandžaka ili markice Njemačke Narodne Skupine, hrvatske emigracije, izdanja njemačka vojne udruge “Handžar” ili prihodne markice N.D.H..

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Hrv. legija pod talijanskim zapovijedništvu :

Pored njemačko-hrvatski pukovnika i divizija je postojala i jedna hrvatska legija pod talijanskim zapovijedništvom koja radi totalne talijanske nespodobnosti u zapovjedništvu nije preživjela na iztočnim bojistu. Ime te hrvatske legije je bilo : Laki prijevozni zdrug.

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Srpkinje su uživale pod Turcima 500 godina!

Crnogorci svjedoće kako su Srpkinje uživale skoro 500 godina pod Turcima u prvoj bračnij noći i tako poboljšali genetiku takozvani Srba.

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

Turski sultan dizajnirao Srbima zastavu!

Turski sultan Mahmud II. je Srbima dizajnirao njihovu zastavu!

[ PROČITAJ VIŠE ]

 

[Start] [Sve teme] [Teritorij] [Tko je tko] [Vojska] [Filatelija] [Kune] [Odlikovanja] [HOP] [HOS] [Genocid]

 Flag Counter

[ Otisak ] [ Izjava o privatnosti ]